Destinatii populare TEZ TOUR:
  • toate destinatiile
  • All inclusive
  • Exotice
  • Explorare
  • Familie
  • Iarna
  • Plaja
  • Ski
  • Summer
img

Top hoteluri in Hurghada, Egipt, pentru un sejur de vis

Considerata Perla Marii Rosii, statiunea Hurghada este o destinatie ideala de vacanta in orice anotimp. Acest mic oras de coasta din Egipt atrage atentia tuturor pasionatilor de scuba diving si alte sporturi nautice, fiind renumit pentru activitatile sale de scufundari. De asemenea, reprezinta o alegere perfecta si pentru turistii care vor sa se relaxeze pe litoral si in resorturile de lux. Fost sat pescaresc, Hurghada s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani si a devenit cea mai populara statiune din Tara Faraonilor. Pe cuprinsul sau, vizitatorii pot descoperi numeroase hoteluri in stil oriental, cu oaze de vegetatie tropicala luxurianta, piscine cu ape dulci sau sarate, locuri de joaca pentru copii si multe alte facilitati moderne. Daca visezi la un sejur de neuitat in Egipt, iata cateva recomandari de hoteluri in Hurghada pe care merita sa le iei in considerare pentru o vacanta reusita.

Hotel AMC Royal 5*

Hotel AMC Royal

Turistii care isi doresc vacante in Hurghada si vor sa opteze pentru o unitate de 5 stele pot alege AMC Royal Hotel, un resort situat chiar pe plaja statiunii. Situat la 17 kilometri distanta de aeroport, acesta dispune de 395 de camere deosebite de tip standard, family room sau suite, cu vedere la mare. Turistii au acces la o plaja privata cu nisip si pietris unde se pot relaxa in voie sau pot practica o gama variata de activitati, ca, de exemplu, scuba diving sau snorkeling. Pe langa asta, clientii hotelului au la dispozitie si alte facilitati moderne precum sala de fitness, bar, magazine, bancomate, loc de joaca pentru copii, piscina exterioara, sauna, baie cu aburi sau jacuzzi.

Continental Hotel Hurghada 5*

Hotel Continental

La o distanta de doar 7 kilometri de aeroport, pe malul marii, se afla unul dintre cele mai frumoase hoteluri de 5 stele din Hurghada. Amplasat pe o plaja cu nisip fin, intr-un spatiu exotic, plin de vegetatie, Continental Hotel Hurghada le ofera turistilor o vacanta de neuitat. Resortul are o cladire principala cu 5 niveluri si un complex de vile care reunesc 252 de camere spatioase, unele dintre ele cu vedere la mare. Continental Hotel Hurghada este recomandat familiilor, mai ales ca sunt disponibile si mai multe zone pentru servit masa, centru de scufundari privat, piscina exterioara ori loc de joaca pentru copii.

Hotel Hilton Hurghada Plaza 5*

Hotel Hilton

Tot pe malul marii, la doar 5 minute de centrul statiunii, se afla un alt complex extraordinar pe care il putem regasi cu usurinta in orice top hoteluri de 5 stele, din Hurghada-Egipt. Exista mai multe lucruri de care sa tii cont atunci cand alegi hotelul pentru vacanta ta, insa putem spune ca, in cazul resortului Hilton Plaza, nu trebuie sa te gandesti prea mult. Cu plaja proprie, amenajata cu sezlonguri si umbrele, birou de turism, sala de fitness, centru spa, piscina exterioara, terenuri de tenis sau magazine de suvenire, Hilton Plaza Hurghada poate satisface chiar si cererile celor mai exigenti turisti. Hotelul are 495 de camere de dimensiuni diferite, care ofera privelisti superbe si multiple servicii moderne. Intrucat in hotelul Hilton din Hurghada, au loc adesea, intruniri sportive, seminarii si competitii de surfing, acesta este recomandat in mod special, amatorilor de surfing.

Hotel Sentido Mamlouk Palace 5*

Hotel Setido Mamlouk 

Daca esti in cautare de hoteluri noi in Hurghada, poti alege Sentido Mamlouk Palace. Situat la 13 kilometri de aeroport, acest complex de la malul marii le ofera turistilor o plaja privata cu nisip unde se pot bucura de umbrele, sezlonguri, saltele si prosoape pentru plaja. Hotelul are o cladire principala cu 3 niveluri si un complex de cladiri tot cu 3 etaje care reunesc 530 de camere spatioase de tip standard, family room, standard sea side view, junior suite sea view sau master suite. Spatiul exterior include 4 restaurante, 5 baruri, 2 piscine, toate inconjurate de o zona mare de gradina.

Hotel Albatros Palace Resort 5*

Hotel Albatros palace

Tinerii sau familiile care au copii si care se orienteaza catre hotelurile de lux din Hurghada au la dispozitie si minunatul complex Albatros Palace Resort. Un numar de 621 de camere sunt disponibile pentru toti cei care vor sa se bucure de spatii luxoase, foarte generoase si amenajate in stil modern. La fel ca alte hoteluri din Egipt-Hurghada si Albatros Palace Resort beneficiaza de plaja proprie, cu nisip si piatra dar si de piscina exterioara, locuri de joaca pentru copii sau miniaqua parc pentru copii.

Hotel Dana Beach Resort 5*

Hotel Dana Beach Resort

Intr-un spatiu amenajat cu multa vegetatie, pe malul marii, la 10 kilometri de aeroportul Hurghada, se afla Dana Beach Resort. Acest complex cu plaja proprie de nisip, sub forma de laguna, este extrem de elegant si bine dotat. Poate fi trecut fara probleme pe lista de hoteluri bune in Hurghada pentru familiile care au copii intrucat dispune de nu mai putin de 7 tobogane acvatice, locuri de joaca, piscina pentru cei mici sau miniclub. Adultii se pot relaxa si ei in sala de fitness, pe terenurile de volei sau tenis, in cele 5 restaurante si 8 baruri sau pe raul de langa hotel unde se fac plimbari cu barca si cu hidrobicicleta.

Hotel Jaz Aquamarine Resort Hurghada 5*

Hotel Jaz Aquamarine Resort

Pe lista hotelurilor recomandate, in Hurghada familiilor si tinerilor se afla si Jaz Aquamarine Resort, un resort de lux situat pe litoralul Marii Rosii, care dispune de 1001 camere moderne si comode si un spatiu exterior foarte frumos amenajat. Cu plaja proprie (cu nisip si pietre), hotelul detine si un club de scufundari perfect pentru toti cei care vor sa descopere viata din adancuri. Totodata, in acest complex sunt disponibile o varietate de restaurante si baruri, 18 piscine, 22 de tobogane dintre care 18 pentru adulti si 4 pentru copii, discoteca, magazine sau farmacie.

Hotel Titanic Aqua Park 4*

Hotel Titanic Aqua Park

Aproape de aeroport, la doar 8 kilometri, exista un adevarat paradis. Titanic Aqua Park se numara printre hotelurile din Hurghada recomandate tinerilor si familiilor datorita camerelor spatioase si facilitatilor moderne si parcului de distractii aflat pe spatiul complexului. In cadrul resortului, turistii au la dispozitie 4 restaurante si 5 baruri, 11 piscine exterioare plus alte spatii pentru sport si relaxare. La doar 400 de metri de hotel exista si o plaja privata, cu nisip si pietris si adancime de pana la 200 de metri.

Hotel Samra Bay Hotel 4*

Hotel Samra Bay

Unul dintre hotelurile noi in Hurghada este Samra Bay Hotel, deschis in anul 2017. Se afla la 7 kilometri de hotel si pune la dispozitia turistilor 300 de camere de tip standard, junior suite, family room si executive suite. Complexul este situat pe promenada, are plaja proprie cu nisip, sub forma unei lagune, piscine, baruri, restaurante, magazine sau alte tipuri de facilitati.

Hotel Mercure Hurghada 4*

Hotel Mercure

Foarte multi turisti europeni isi petrec in fiecare an concediul la Mercure Hurghada. Hotelul este aproape de aeroport, la o distanta de 4 kilometri, are o suprafata mare si 469 de camere frumos amenajate. Este recomandat familiilor si amatorilor de surfing, insa si turistilor care vor sa exploreze in zona un recif de corali sau sa se relaxeze pe plaja proprie cu nisip.

Sejururi în Hurghada, Egipt

Daca vrei sa te bucuri de o vacanta in Egipt, in statiunea Hurghada este indicat sa optezi pentru un pachet complet oferit de o agentie de turism. Poti beneficia de zboruri charter incluse in oferta, cu plecari din mai multe orase ale tarii – Bucuresti, Cluj, Timisoara. Iata cateva sejururi avantajoase in Hurghada:

7 nopti la hotel Royal Lagoons Aqua Park Resort

Hotel Royal Lagoons

Un resort economy insa, aflat printre hotelurile de 5 stele din Hurghada, Royal Lagoons Aqua Park Resort ofera preturi extrem de avantajoase pentru o vacanta de 7 nopti. In functie de perioada aleasa, sunt disponibile chiar si oferte last minute pentru o vacanta in Egipt-Hurghada la acest complex de top.

Early booking hotel Minamark Resort & SPA

Hotel Minamark Resort

Situat in centrul orasului, complexul Minamark Resort & SPA vine in intampinarea turistilor cu pachete avantajoase de vacanta. Sunt disponibile oferte speciale, early booking, cu masa de tip 24 de ore All Inclusive, pentru acest minunat hotel de 4 stele amplasat pe malul marii, in centrul orasului.

Sejur early booking hotel Albatros Jungle Aqua Park

Hotel Albastros Jungle

Daca vrei sa beneficiezi de o oferta speciala prin early booking, poti rezerva un sejur pentru 2 persoane, 7 nopti, la Albatros Jungle Aqua Park, la preturi avantajoase. Este unul dintre hotelurile de 4 stele, din Hurghada, cu aqua parc propriu, care dispune de un total de 860 de camere foarte curate, spatioase si moderne.

Toate pachetele turistice oferite includ cazare cu masa, bilete de avion cu taxe de aeroport, transfer de grup cu autocarul si asigurare multiprodus City, care include partea medicala si storno, cu clauza COVID-19 inclusa.

Verifica atent conditiile de calatorie, inainte de a-ti rezerva o vacanta si consulta lista noastra cu hoteluri de top din Hurghada. Ai la dispozitie o gama larga de resorturi deosebite care iti ofera facilitati moderne si servicii de inalte calitate, asa ca nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza-ti un pachet turistic avantajos pentru o vacanta de vis la Marea Rosie.

Amplasati steagul intr-un punct dorit pe harta
OK
For the convenience of users, providing personalized information, remembering personal preferences and site settings, our site uses cookies and other similar technologies. To use the site you must confirm your consent to use the specified technologies. Detalii
Accept